Book on December for  Special offer up to -40%

Karvouno Beach Bar & Restaurant

Κάντε την κράτησή σας στο beach bar-restaurant Karvouno

KARVOUNO RESTAURANT & BEACH BAR

Beach Bar – Restaurant in Sivota

Οι Karvouno Villas αγαπάνε τη γαστρονομία και καλούν κάθε λάτρη της μαγειρικής να δοκιμάσει τα εύγευστα πιάτα του beach bar-restaurant. Εβρισκόμενο ακριβώς δίπλα στη θάλασσα, το Karvouno θα σαγηνεύσει τους γευστικούς σας κάλυκες, προσφέροντάς σας γευστικές αναμνήσεις!
Η μαγευτική τοποθεσία πλάθει το ιδανικό σκηνικό για το γεύμα σας. Η συνταγή της επιτυχίας είναι απλή: ο ταλαντούχος σεφ μας, η προσεγμένη εξυπηρέτηση και τα νόστιμα τοπικά πιάτα μας ενώνουν τις δυνάμεις τους και είναι έτοιμα να σας εμπνεύσουν! Το beach bar-restaurant Karvouno ανοίγει από τις 08:00 π.μ., προσφέροντας λαχταριστές επιλογές πρωινού για όλους. Οι φιλοξενούμενοι είναι ευπρόσδεκτοι να περάσουν την ημέρα τους στο beach bar-restaurant Karvouno, απολαμβάνοντας ελαφριά σνακς, μεσημεριανό, αλλά και δείπνο.

Κάντε την κράτησή σας στο beach bar-restaurant Karvouno.

Ετοιμαστείτε να γευτείτε καφέ υψηλής ποιότητας, φρέσκους χυμούς, smoothies, αναψυκτικά, αλκοολούχα ποτά, κοκτέιλς, καθώς και μια μεγάλη ποικιλία κρασιών. Ο σεφ μας ετοιμάζει πεντανόστιμα τοπικά εδέσματα, τα οποία υπόσχονται να σας ενθουσιάσουν! Ύψιστη προτεραιότητά μας: η μοναδική γαστρονομική σας εμπειρία! Κάντε την κράτησή σας στο beach bar-restaurant Karvouno και αφήστε μας να σας παρασύρουμε σε ένα φοβερό ταξίδι γεύσεων.

Karvouno beach bar

Η παραλία Karvouno είναι η πιο κοντινή παραλία από το λιμάνι των Συβότων, σε τέλεια τοποθεσία, μέσα σε ένα όμορφο και γεμάτο βλάστηση τοπίο.
Το beach bar-restaurant προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες, πάντα με χαμόγελο. Στην άνεση της ξαπλώστρας σας, μπορείτε να απολαύσετε μια ευρεία ποικιλία ποτών, συμπεριλαμβανομένων ειδικά επεξεργασμένων καφέδων, αναζωογονητικών κοκτέιλ και ποτών!

ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΛΑΤΩΝ

Προτεινόμενο από

booking_com_KARVOUNO
TRIPADVISOR-KARVOUNO-VILLAS2

Very nice villas! Perfect modern design, nice seashore and beach, calm clean sea. Genius views! Super-friendly staff.

Kirill K

Trip Advisor

Been there for swimming, beautiful setting.VERY CLEAN, VERY QUIET, low pricing on the coffees, beers.

MAKIS R.

Trip Advisor

Hidden away from the crowds, though not easy to miss once you moor in its bay! Peaceful environment for people of good taste!

Evi788

Trip Advisor