Book on December for  Special offer up to -40%

WEDDINGS
Your dreamy wedding comes true here!
Karvounovillas wedding villas sivota greece Karvouno-Villas-sivota-luxury-villas-private-kentriki-11 Karvouno-Villas-sivota-luxury-villas-private-kentriki-12 Karvouno-Villas-sivota-luxury-villas-private-kentriki-13

Ο γάμος που ονειρευτήκατε γίνεται πραγματικότητα εδώ!

ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΑΣ, ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ, ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ.

Γιατί να επιλέξετε τις βίλες Karvouno για τον γάμο σας;

– Τεράστια εμπειρογνωσία στον τομέα του γάμου, αλλά και του τόπου διεξαγωγής του
– Το πιο ρομαντικό σκηνικό στα Σύβοτα
– Εξατομικευμένα πακέτα γάμου, γιατί πιστεύουμε ότι κάθε ο γάμος είναι μοναδικός
– Προσοχή στη λεπτομέρεια και φιλική εξυπηρέτηση
– Συνδυασμός χώρου για την γαμήλια τελετή, τη δεξίωση και χώρου φιλοξενίας (το μέγιστο 20 άτομα στις τρείς βίλες)

Πιστεύουμε ότι ο γάμος σας θα πρέπει να είναι το ίδιο υπέροχος, όσο κι εσείς!

Εσείς και το άλλο σας μισό αξίζετε ένα τέλειο γαμήλιο σκηνικό την πιο σημαντική ημέρα της ζωής σας! Οι πολυτελείς βίλες Karvouno φροντίζουν για κάθε λεπτομέρεια και οργανώνουν για εσάς την ημέρα του γάμου σας, όπως ακριβώς την έχετε ονειρευτεί. Χαρείτε την ημέρα του γάμου σας σε έναν πανέμορφο ιδιωτικό όρμο και απολαύστε το εκθαμβωτικό σκηνικό. Αυτός ο παράδεισος επί γης θα σας αφήσει άφωνους.
Οι Karvouno Villas διαθέτουν επαγγελματίες οργάνωσης γάμου, οι οποίοι θα κάνουν καλύτερο δυνατό για να οργανώσουν και να σχεδιάσουν τον επερχόμενο γάμο σας. Πιστεύουμε ότι ο γάμος σας πρέπει να είναι ξεχωριστός, οπότε βρισκόμαστε εδώ για να ακούσουμε τις σκέψεις σας, τα όνειρά σας και τις ευχές σας, να δημιουργήσουμε ένα πλάνο σύμφωνα με τον προϋπολογισμό σας και να οργανώσουμε τα πάντα από την αρχή μέχρι και τη τελευταία λεπτομέρεια.

Οι υπηρεσίες μας

Μη διστάσετε… βρισκόμαστε πάντα στη διάθεσή σας! Ειδικευόμαστε στις καινοτόμες και φρέσκιες ιδέες, που επικεντρώνονται στην εξατομικευμένη εμπειρία σας. Οι επαγγελματικές υπηρεσίες σε συνδυασμό με την προσωπική μας πινελιά, δημιουργούν την ιδανική γαμήλια εμπειρία. Ποιες υπηρεσίες μπορούμε να σας παρέχουμε;

  • Νομικά έγγραφα – Θα σας υποστηρίξουμε και θα σας καθοδηγήσουμε βήμα-βήμα
  • Προτάσεις για τη διακόσμηση τελετής και δεξίωσης
  • Ποικιλία μενού για να επιλέξετε, σύμφωνα με τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας
  • Εκπτώσεις στις τιμές διαμονής
  • DJ
  • Περιποίηση και Spa
  • Υπηρεσίες κομμωτηρίου
  • Φωτογράφο
  • Σχεδιασμό λουλουδιών
  • Ψυχαγωγία παιδιών
  • Baby sitting
  • Ζωντανή αναμετάδοση μέσω διαδικτύου
  • Ενοικίαση αυτοκινήτου
  • Οργάνωση Bachelor party
  • Οργάνωση εκδρομής με πλοίο (έως και για 20 άτομα)
  • Βοήθεια με τις αγορές της τελευταίας στιγμής

Χώρος γαμήλιας τελετής

Τόπος διεξαγωγής Ορθόδοξου Χριστιανικού γάμου μπορεί να είναι μία από τις εκκλησίες ή τα παρεκκλήσια που βρίσκονται στα Σύβοτα. Σας συμβουλεύουμε να αναζητήσετε διαθέσιμη εκκλησία το συντομότερο, καθώς τα Σύβοτα αποτελούν διάσημο προορισμό γάμων. Σας προτείνουμε την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου, η οποία είναι μια γραφική εκκλησία σε λόφο, που προσφέρει απίστευτη θέα.

Γαμήλια δεξίωση

Καλωσορίσατε στον επίγειο παράδεισό σας! Ετοιμαστείτε για την τέλεια γαμήλια δεξίωση στα Σύβοτα. Ενδώστε στο παραθαλάσσιο σκηνικό, την απόλυτη κομψότητα, την εκθαμβωτική θέα και την προσαρμοσμένη στις προτιμήσεις σας διακόσμηση. Η περιοχή της πισίνας και η παραλία μπορούν να εξυπηρετήσουν έως 100 καλεσμένους. Εμπιστευθείτε μας να δημιουργήσουμε μια μοναδική γαμήλια δεξίωση, όπως την έχετε φανταστεί! Από ένα ιδιωτικό ρομαντικό δείπνο, μέχρι ένα εντυπωσιακό beach party, οι πολυτελείς βίλες Karvouno κάνουν το όνειρό σας πραγματικότητα! Επίσης, διατίθενται εξατομικευμένα γευστικά μενού, σύμφωνα με τον προϋπολογισμό σας. Για τους λάτρεις του κρασιού, το κελάρι μας σίγουρα θα υπερβεί των απαιτήσεων και των προσδοκιών σας.

ΚΡΑΤΗΣΗ ONLINE

ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΛΑΤΩΝ

Προτεινόμενο από

booking_com_KARVOUNO
TRIPADVISOR-KARVOUNO-VILLAS2

Χτισμένες ακριβώς πάνω στην παραλία, ανάμεσα σε πλούσια βλάστηση και εκθαμβωτικό φυσικό περιβάλλον.

Ιδιωτικές παραθαλάσσιες πολυτελείς βίλες.

Very nice villas! Perfect modern design, nice seashore and beach, calm clean sea. Genius views! Super-friendly staff.

Kirill K

Trip Advisor

Been there for swimming, beautiful setting.VERY CLEAN, VERY QUIET, low pricing on the coffees, beers.

MAKIS R.

Trip Advisor

Hidden away from the crowds, though not easy to miss once you moor in its bay! Peaceful environment for people of good taste!

Evi788

Trip Advisor