Book on December for  Special offer up to -40%

WEDDINGS
Your dreamy wedding comes true here!

Εξερευνήσετε τους αρχαιολογικούς της χώρους της Ελλάδας και να απολαύσετε τις ατελείωτες παραλίες της.

Ανακαλύψετε τις ομορφιές της Ελλάδας!

Κατά την διάρκεια της διαμονής σας στις βίλες Karvouno μπορείτε να είστε όσο νωχελικοί ή όσο ενεργιτικοί επιθυμείτε. Σε περίπτωση που επιλέξετε το δεύτερο, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να ανακαλύψετε τις ομορφιές της Ελλάδας, να μάθετε την ιστορία της, να εξερευνήσετε τους αρχαιολογικούς της χώρους και να απολαύσετε τις ατελείωτες παραλίες της.

Νικόπολη :

Η Νικόπολη στην Ήπειρο, της οποίας η ονομασία περιλαμβάνει την λέξη «νίκη», είναι χτισμένη στη χερσόνησο που διαχωρίζει τον Αμβρακικό κόλπο από το Ιόνιο Πέλαγος και βρίσκεται απέναντι από το Άκτιο και 6 χλμ βόρεια της Πρέβεζας.

Ποταμός Αχέρων :

Ο ποταμός Αχέρων πιστεύεται ότι είναι ο αρχαίος ποταμός Στύγιος. Στη μυθολογία, τα ύδατά του είχαν μαγικές δυνάμεις. Η μητέρα του Αχιλλέα, όταν εκείνος ήταν βρέφος, τον εμβάπτιζε στα ύδατα του ποταμού Αχέροντα, προσφέροντάς του έτσι την αθανασία. Η πτέρνα του ήταν το σημείο του σώματος το οποίο δεν άγγιξαν τα νερά, καθιστώντας το συνεπώς ως το μόνο τρωτό σημείο του.

Μετέωρα :

Εκδρομή σε ένα από τα πιο συγκλονιστικά αξιοθέατα της γης. Αυτό το σπάνιο γεωλογικό φαινόμενο, τα Μετέωρα (που η ονομασία τους σημαίνει «αυτά που αιωρούνται»), βρίσκονται στους πρόποδες της οροσειράς της Πίνδου, στα 120 χλμ μακριά από τα Ιωάννινα.

Δωδώνη:

Ο ιερός χώρος της Δωδώνης ήταν ένας πνευματικός χώρος στην αρχαία Ελλάδα. Πρόκειται για ένα από τα παλαιότερα ελληνικά μαντεία και οι αρχαίοι Έλληνες ταξίδευαν τεράστιες αποστάσεις για να συμβουλευτούν τους ιερείς που μπορούσαν να προβλέψουν το μέλλον.

Κέρκυρα:

Το κόσμημα του Ιονίου Πελάγους. Η πόλη της Κέρκυρας θα σας αγκαλιάσει και θα σας αφήσει άφωνους με την ομορφιά και τον πολιτισμό της. Αυτή η παλιά βενετσιάνικη πόλη, λαμπρή μέσα σε αποχρώσεις του μπλε και του χρυσού, με το επιβλητικό φρούριο του 16ου αιώνα να κυριαρχεί, συνοψίζει την ουσία της ιστορίας της Κέρκυρας.

Παξοί & Αντίπαξοι:

Σύμφωνα με την ελληνική μυθολογία, αυτά τα νησιά δημιουργήθηκαν όταν ο Ποσειδώνας χτύπησε την Κέρκυρα με την τρίαινά του, αποκόπτοντας το νοτιότερο μέρος του νησιού, το οποίο έπλευσε μακριά κι έγινε ξεχωριστό νησί. Το μικρό νησί έγινε αργότερα η «ερωτική του φωλιά», όπου μπορούσε να κρύβεται από τη ζηλόφθονη γυναίκα του και να συνευρίσκεται ερωτικά με την νύμφη Αμφιτρίτη, απόμερα και ήρεμα.

Πάργα:

Η Πάργα είναι αμφιθεατρικά χτισμένη και χαρακτηρίζεται από σπάνια ομορφιά. Είναι χτισμένη στις παρυφές του Ενετικού κάστρου και είναι καθαρά επηρεασμένη από την αρχιτεκτονική των Ιονίων Νήσων. Η πανέμορφη Πάργα σε προκαλεί να εξερευνήσεις την πλούσια ιστορία της, τους ποικίλους πόρους φυσικής ομορφιάς της και τη φιλοξενία των κατοίκων της.

Μέτσοβο :

Το Μέτσοβο είναι μια ορεινή πόλη κοντά στα Ιωάννινα, χτισμένη σε ύψος 1.160 μέτρων. Η περιοχή του Μετσόβου περιτριγυρίζεται από ψηλά βουνά και η ονομασία της προέρχεται από τη λατινική λέξη «mansion», δηλώνοντας τη χρησιμότητα του Μετσόβου ως ενός προσωρινού μεν, αλλά σημαντικού σταθμού στα μονοπάτια της οροσειράς της Πίνδου, από την Ήπειρο προς τη Θεσσαλία και τη Μακεδονία και αντίστροφα. Ήδη, από την Οθωμανική αυτοκρατορία, το Μέτσοβο αναδείχθηκε ως ένα από τα πιο αξιόλογα κέντρα ορεινής γεωργίας.

Ιωάννινα:

Τα Ιωάννινα είναι η μεγαλύτερη πόλη της Ηπείρου και η πρωτεύουσα του νομού. Χτισμένη στις όχθες της λίμνης Παμβώτιδας, σε ύψος 500 μέτρων, συναρπάζει με την ομορφιά και τη ζεστή της ατμόσφαιρα. Είναι μια πόλη 100.000 κατοίκων, γεμάτη ζωή, η οποία κουβαλάει ιστορία αιώνων. Κάθε στενάκι και πλατεία, κάθε σημείο αυτής της πόλης, θυμίζουν την σπουδαία της παράδοση.

ΚΡΑΤΗΣΗ ONLINE

ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΛΑΤΩΝ

Προτεινόμενο από

booking_com_KARVOUNO
TRIPADVISOR-KARVOUNO-VILLAS2

Χτισμένες ακριβώς πάνω στην παραλία, ανάμεσα σε πλούσια βλάστηση και εκθαμβωτικό φυσικό περιβάλλον.

Ιδιωτικές παραθαλάσσιες πολυτελείς βίλες.

Very nice villas! Perfect modern design, nice seashore and beach, calm clean sea. Genius views! Super-friendly staff.

Kirill K

Trip Advisor

Been there for swimming, beautiful setting.VERY CLEAN, VERY QUIET, low pricing on the coffees, beers.

MAKIS R.

Trip Advisor

Hidden away from the crowds, though not easy to miss once you moor in its bay! Peaceful environment for people of good taste!

Evi788

Trip Advisor